Leko in nauwe schoentjes bij Club: "Ik ben er echt van geschrokken"

Leko in nauwe schoentjes bij Club:
Vrijdag 02 november 2018 - 15:45   I   door Redactie

Nu de resultaten bij Club Brugge niet altijd even goed meer zijn, krijgt Ivan Leko meer kritiek te slikken. Jeroen Simaeys begrijpt de keuzes van de coach van Club niet helemaal.

"Wat ik zorgwekkender vind, is die keeperskwestie die in Sint-Truiden opnieuw geëxplodeerd is. Als je als doelman door je kapitein en je trainer openlijk bekritiseerd wordt, is het heel moeilijk om daarmee om te gaan", zegt Simaeys.

"Daar ben ik eerlijk gezegd een beetje van geschrokken. Het klopt dat Letica niet altijd even zeker oogde, maar hem aan de schandpaal nagelen, zal niet helpen", stelt de voormalige Club-speler in De Krant van West-Vlaanderen.

En er is nog meer kritiek. "In de defensie is er veel rotatie. Poulain, Denswil, Mechele, Mitrovic, Decarli… Dat zijn allemaal jongens waar Leko vorig seizoen al mee werkte en die hij dus eigenlijk perfect zou moeten kennen. Daarom vind ik het raar dat hij zo vaak zijn verdediging aanpast. Ofwel is de Brugse coach van iedereen tevreden en vindt hij dat ze het allen verdienen om geregeld te spelen, ofwel is hij nog steeds aan het zoeken."

Poll: Heeft Simaeys gelijk?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024