Mogi Bayat begrijpt er niets van: "Vanwaar komt dat allemaal vandaan?"

Mogi Bayat begrijpt er niets van:
Dinsdag 16 oktober 2018 - 19:35   I   door Redactie

Mogi Bayat kreeg volgens naasten van de zaakwaarnemer nog geen vragen over miljoenenconstructies. "Hij snapt niet vanwaar al dat gegoochel met miljoenen komt", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"De bedragen waarover hij ondervraagd is, komen in de verste verte nog niet in de buurt van wat vorige week bekendgemaakt is. De politie vroeg hem uitleg over één spelerstransfer waarbij een bepaalde som niet correct zou zijn aangegeven. Dat is alles."

Er werden in een verborgen ruimte in zijn huis wel verpakkingen van dure horloges aangetroffen. "Zo verborgen was die ruimte niet, hoor", zegt advocaat Tom Bauwens. "Je moet dat meer zien als een soort op maat gemaakte vitrinekast, zoals wie postzegels verzamelt daar speciale boeken voor koopt." 

Het gaat volgens Bauwens dus niet om cadeaus die hij uitdeelde. "Als je zo'n duur voorwerp cadeau geeft, geef je toch de doos erbij?"

Poll: Denk jij dat Bayat verpakkingen van horloges verzamelde?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024