Selecteert Martinez deze smaakmakers uit de Jupiler Pro League?

Selecteert Martinez deze smaakmakers uit de Jupiler Pro League?
Vrijdag 05 oktober 2018 - 08:16   I  

Om 12 uur maakt Roberto Martinez op een persconferentie zijn selectie voor de interlands tegen Zwitserland (Nations League) en Nederland (vriendschappelijk) bekend. Verrast de bondscoach met enkele nieuwe namen of niet? Het is nog eventjes afwachten.

De vraag die heel wat mensen zich stellen: gaat Martinez opnieuw in de Jupiler Pro League-vijver vissen? Tijdens de vorige interlandbreak haalde de bondscoach met Hans Vanaken (Club Brugge), Leandro Trossard (KRC Genk) én Birger Verstraete (AA Gent) liefst drie smaakmakers uit de Belgische competitie als nieuwkomer bij zijn selectie.

De kans is reëel dat Vanaken er opnieuw bij is. Sinds zijn laatste selectie maakte hij immers alleen maar meer indruk bij Club Brugge. Krijgt ook Verstraete een nieuwe kans? Afwachten, want met Marouane Fellaini recupereert Martinez alleszins al een centrale middenvelder.

Geen Trossard

Trossard zal wellicht niét van de partij zijn. Het Genkse goudhaantje liep donderdagavond in de Europa League een schouderblessure op. Hij staat minstens een maand aan de kant.

Poll: Moeten Vanaken en Verstraete opnieuw opgeroepen worden?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  Rode Duivels  I  Manchester United

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024