Kopzorgen voor Roberto Martinez in aanloop naar interlands van Rode Duivels

Kopzorgen voor Roberto Martinez in aanloop naar interlands van Rode Duivels
Donderdag 04 oktober 2018 - 12:45   I  

De bondscoach van de Rode Duivels zal vrijdag zijn selectie bekendmaken voor de tweede wedstrijd in de Nations League thuis tegen Zwitserland en de oefeninterland tegen Nederland. Roberto Martinez zal hiervoor echter op verschillende spelers die hij meenam naar het WK geen beroep kunnen doen.

Het Nieuwsblad weet te melden dat er verschillende spelers niet bij zullen zijn vanwege blessures. Naast De Bruyne, die sinds deze week de trainingen hervat bij Manchester City, zal ook Januzai er zeker niet bijzijn vanwege een probleem met de knie. Daarnaast zijn ook twee Belgen van Tottenham, Dembele en Vertongen, hoogst onzeker vanwege spierblessures. De krant verwacht dat Martinez beide spelers niet zal selecteren. 

 Voor de vorige interlands interlands in september verraste Martinez  met de selectie van Timothy Castagne (Atalanta), Hans Vanaken (Club Brugge), Birger Verstraete (AA Gent) en Leandro Trossard (KRC Genk). Het Nieuwsblad verwacht dat zij opnieuw geselecteerd zullen worden. Afwachten of Martinez nog nieuwe namen uit zijn hoed tovert. Hij zal in ieder geval verschillende certitudes in zijn basisopstelling moeten vervangen. 

TAGS  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024