Roberto Martinez krijgt nieuwe opmerkelijke functie bij KBVB

Roberto Martinez krijgt nieuwe opmerkelijke functie bij KBVB
Donderdag 27 september 2018 - 20:45   I  

Technisch directeur Chris Van Puyvelde verlaat de Belgische Voetbalbond (KBVB). Van Puyvelde heeft een contract voor 4 jaar getekend bij de Chinese voetbalbond. Dat meldt de Belgische Voetbalbond via zijn officiële kanalen.

De 58-jarige Van Puyvelde leverde de voorbije jaren uitstekend werk bij de KBVB, en dat is ook in China niet onopgemerkt voorbijgegaan. Van Puyvelde kreeg een niet te weigeren voorstel om de komende vier jaar bij de Chinese Voetbalbond te werken. Hij ging op dat voorstel in en verlaat de Rode Duivels over een viertal weken.

Van Puyvelde was sinds november 2015 aan de slag bij de Belgische Voetbalbond. Hij volgde toen Paul Allaerts op. Hij was één van de drijvende krachten achter de aanstelling van Roberto Martinez en heeft altijd constructief samengewerkt met de huidige bondscoach. Eerder werkte Van Puyvelde ook als assistent-trainer bij Lokeren, Club Brugge, AA Gent en Olympiakos.

Update 20:45

Door het vertrek van Van Puyvelde moet zijn functie uiteraard overgenomen worden. Niemand minder dan Roberto Martinez zelf zal even de rol van technisch directeur vervullen. Althans tot iemand anders die functie kan invullen. Zo krijgt de Spanjaard voorlopig een dubbele functie.

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024