Krijgt Martinez spijt? "Hij is de leider en draaischijf van het team"

Krijgt Martinez spijt?
Woensdag 26 september 2018 - 13:37   I  

Radja Nainggolan verkaste afgelopen zomer naar Milaan nadat zijn relatie met bepaalde bestuurleden van AS Roma onhoudbaar was geworden. Onder Luciano Spalletti begint Il Ninja, na een moeizame start, onder stoom te komen.

Volgens Fcinternews was Nainggolan de uitblinker in de gewonnen wedstrijd van dinsdagavond tegen Fiorentina. Straks krijgt bondscoach Roberto Martinez nog spijt dat de middenvelder niet meer voor de nationale ploeg wil uitkomen... “De prestatie van Nainggolan was van grote kwaliteit, hij werpt zich op als de leider en draaischijf van het team”, is het nieuwsmedium lovend. “Zijn prestaties gaan er, net zoals deze van het team op vooruit, Nainggolan stuurt, vuurt aan en is overal aanwezig."

Inter won gisteren met 2-1 van Fiorentina. Na het openingsdoelpunt van Icardi kwam Fiorentina langszij via Chiesa. Een kwartier voor affluiten wist D’ambrossio de 3 punten toch veilig te stellen voor de Nerazzurri. Inter is dankzij deze verdiende overwinning opgeklommen naar een 5de plaats in het klassement.

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024