Vanhaezebrouck: "Desnoods stel ik 6 jongeren op"

Vanhaezebrouck:
Vrijdag 21 september 2018 - 17:00   I   door Redactie

Een dag na de pijnlijke nederlaag op het veld van Spartak Trnava heeft Hein Vanhaezebrouck opnieuw met de pers gesproken. Hij blijft wel hopen op snel beterschap.

Zondag wacht Standard. “Na een 1 op 12 zijn alle matchen moeilijk: tegen Standard maar ook tegen Moeskroen of Eupen. Maar we spelen thuis en daar hebben we het enkel één helft tegen Antwerp laten afweten. Die positieve lijn moeten we weer oppikken en weer doorzetten. Dan volgen immers ook Union en STVV thuis, dit kan een nieuwe start zijn", stelt Vanhaezebrouck bij Sportwereld.

“Het kan niet allemaal weg zijn. We zijn plots stilgevallen na die 12 op 12, een goede wedstrijd op Brugge en een goede eerste helft tegen Antwerp. Maar mits een zege kunnen we nu meteen opnieuw vertrokken zijn.”

Jongeren

“Maar nogmaals: het is nog niet dramatisch: het is erger als je elke match ondergaat en echt niets creëert, maar we creëren nog kansen en hebben nog matchen gedomineerd. Achteraan staan we solide en op de flanken hebben we jong geweld. Ik geloof in die jongeren en zet ze daarom ook op het veld. Amuzu en Saelemaekers, maar desnoods zet ik er vijf of zes."

"Er zit echt wel muziek in. Aan ons en aan mij om nu oplossingen te vinden voor de problemen vooraan en misschien wat dingen te veranderen", zegt Hein.

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024