Coucke en Devroe met de grond gelijkgemaakt: “Aankopen zijn niet goed”

Coucke en Devroe met de grond gelijkgemaakt: “Aankopen zijn niet goed”
Vrijdag 21 september 2018 - 11:07   I  

Het draait momenteel vierkant bij RSC Anderlecht. Donderdagavond verloor paars-wit in de Europa League van het bescheiden Trnava. Jan Mulder, gewezen spits en icoon van Anderlecht, hekelt het aankoopbeleid van Marc Coucke en Luc Devroe.

“Het begint te nijpen voor Anderlecht. Het is niet goed genoeg. De 1 op 9 in de competitie zegt niet alles, maar nu is er het verlies tegen een middelmatige ploeg uit Slovakije. Het veld lag er slecht bij, maar het spel was toch ook gewoon niet positief. Deze nederlaag verhoogt de druk en de spanning.”

"De ambitie van Anderlecht was te laag"

“Je voelt ook dat het niet klopt bij Anderlecht”, vervolgt Mulder. “De aankopen zijn niet goed genoeg gebleken. Op het middenveld draait het bijvoorbeeld niet goed. Ik vind dat de ambitie van Anderlecht te laag was. Als je twee spitsen koopt die bij Kortrijk en Oostende hebben gespeeld, dan koop je niet de echte top”, krijgen Dimata en Santini ervan langs.

“Ik vind dat Anderlecht véél meer geld had moeten besteden aan zijn aanvallende compartiment”, krijgen ook Coucke en Devroe nog een veeg uit de pan.

Poll: Vallen de aankopen van Anderlecht te licht uit?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024