Nieuwe topclub staat op: "Ik zie hen als een bedreiging voor RSCA en Club"

Nieuwe topclub staat op:
Vrijdag 21 september 2018 - 09:15   I  

Club Brugge en RSC Anderlecht gingen de voorbije jaren met de titels in eerste klasse aan de haal, maar stilaan moeten ze een nieuwe topclub beginnen te vrezen. Royal Antwerp FC blijft maar groeien en zou op termijn zomaar zijn voet naast die van Club en RSCA kunnen zetten.

Dimitri Daeseleire speelde in het verleden bij The Great Old en voorspelt zijn ex-club een mooie toekomst. "Meedoen in de eerste kolom of bij de eerste zes raken is een grote stap, daar blijven is de volgende. Maar als de investeerders hun ding blijven doen, zie ik Antwerp op termijn zeker als een bedreiging voor Anderlecht, Club Brugge en Standard", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ook Guy Dufour, in het seizoen 2011-2012 bij Antwerp, ziet dat zijn gewezen werkgever blijft groeien. "Het Antwerp van nu is niet te vergelijken met het Antwerp uit mijn tijd. Er staat nu een fraai stadion en er schuilt veel kwaliteit in de kern."

"Refaelov is dé transfer"

"Fysieke kracht en een vechtploeg vol beren hadden ze vorig seizoen al, nu is daar met Refaelov de perfecte pion bijgekomen om het voetballend vermogen de hoogte in te tillen. Ook al is hij slechts gehuurd, hij is dé transfer voor Antwerp", besluit Dufour.

Poll: Kan Antwerp binnen enkele jaren kampioen worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024