Opnieuw coach ontslagen in Jupiler Pro League

Opnieuw coach ontslagen in Jupiler Pro League
Vrijdag 28 oktober 2016 - 11:41   I   door Redactie

Stijn Vreven is geen coach meer van Waasland-Beveren. De eersteklasser heeft hem op de keien gezet na het 0-0-gelijkspel tegen Moeskroen. Vreven vreesde zelf al voor zijn ontslag als hij niet zou winnen tegen Moeskroen. De club staat op twee na laatste in de Jupiler Pro League.

"De raad van bestuur nam deze beslissing omdat de vooropgestelde resultaten niet werden behaald”, luidt het op de website van de club. “Het bestuur en de medewerkers houden eraan om Stijn Vreven te bedanken voor zijn werk en inzet. Ze wensen hem veel succes toe bij zijn volgende uitdaging.”

Stijn Vreven paste perfect binnen de visie van jong en Belgisch talent dat onze sportieve cel had vooropgesteld toen Waasland-Beveren een nieuwe weg insloeg. Vreven zorgde afgelopen seizoen voor het beste seizoen dat de club Waasland-Beveren ooit beleefde (sic), met als uitschieter uiteraard de overwinning tegen Anderlecht op de Freethiel. Momenteel staat Waasland-Beveren op een veertiende positie met maar één punt boven de hekkensluiter van de Jupiler Pro League. Daarom vond het clubbestuur het nodig om in te grijpen en op zoek te gaan naar een vervanger. In de komende uren wordt daar in stroomversnelling werk van gemaakt.”

TAGS  I  Stijn Vreven  I   Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024