Club Brugge hoeft zich geen zorgen te maken: "Hij zal nog steeds doorbreken"

Club Brugge hoeft zich geen zorgen te maken:
Woensdag 05 september 2018 - 23:30   I  

Club Brugge wist zich deze zomer serieus te versterken. Ivan Leko heeft momenteel keuze genoeg, maar zijn basiself lijkt stilaan vast te staan. Enkel blessures of schorsingen zal nog wat wijzigingen veroorzaken en het drukke programma van Club Brugge zal er ook voor zorgen dat andere jongens hun kans zullen krijgen.

Zo kreeg Siebe Schrijvers al enkele keren wat speelminuten om zich te bewijzen, maar hij heeft zich wel nog niet in de ploeg kunnen knokken. Toch maakt zijn ex-trainer, Stijn Vreven, zich geen zorgen. Volgens hem zal Schrijvers wel doorbreken bij Club Brugge.

"Nadat Siebe voor Club tekende, zei hij mij dat er daar echt een plan is om hem te laten spelen, op de plaats van Diaby, ja, en ik geloof niet dat dat na twee maanden al in de prullenmand ligt. Waarom het er nog niet helemaal is uitgekomen, is van buitenaf moeilijk te beoordelen. Maar ik voelde wel dat Siebe karakterieel en mentaal veruit sterk genoeg is om altijd terug te knokken. Hij is natuurlijk nog een jonge speler en hij koos sindsdien met Genk en Brugge twee keer voor de absolute top en daar krijg je toch met iets andere factoren te maken. Maar ik verwacht nog altijd dat hij bij een topclub zal doorbreken", aldus Vreven in Sport/Voetbalmagazine.

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024