‘Rode Duivel kan in januari naar China, lucratieve deal in de maak’

‘Rode Duivel kan in januari naar China, lucratieve deal in de maak’
Zondag 02 september 2018 - 09:40   I  

Met Axel Witsel keerde er deze zomer een Rode Duivel terug uit China. Yannick Carrasco speelt nog steeds in het verre Azië, waar hij onder contract staat bij Dalian Yifang. En wie weet verhuist er binnenkort ook een andere Rode Duivel naar China.

Volgens The Sun is de kans reëel dat Mousa Dembele zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur in januari zal inruilen voor een avontuur bij Beijing Sinobo Guoan. Die club probeerde onze landgenoot vorig seizoen al te verleiden, maar ving toen bot bij Tottenham.

Nu Dembele niet staat te springen om zijn contract bij The Spurs te verlengen, is de kans groot dat de clubleiding de Rode Duivel wel zal verkopen in januari. Anders dreigt Dembele komende zomer gratis en voor niets de deur uit te wandelen. Iets wat ze bij Tottenham willen vermijden.

Bij Beijing Sinobo Guoan ruiken ze hun kans. Nu hopen ze Dembele wél over de streep te trekken. Volgens The Sun is er een lucratieve deal in de maak voor de 31-jarige middenvelder. De Chinezen zouden 9 à 11 miljoen euro veil hebben voor Dembele en de speler een weekloon van 215.000 euro willen voorschotelen. Op jaarbasis zou Dembele in China dus een slordige 2,5 miljoen euro kunnen verdienen.

TAGS  I  Tottenham  I  Beijing Sinobo Guoan

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024