Chadli liet toptransfer links liggen voor Monaco

Chadli liet toptransfer links liggen voor Monaco
Vrijdag 31 augustus 2018 - 23:30   I   door Redactie

Nacer Chadli is er naar verluidt in geslaagd om vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een nieuwe club te vinden. De flankaanvaller gaat niet naar Turkije, wel naar Frankrijk.

Chadli legt vandaag de medische tests af bij AS Monaco. Als die positief verlopen, tekent hij een contract bij de club uit de Franse Ligue 1. Dat meldt RMC.

Bij Monaco wordt Chadli ploeggenoot van Youri Tielemans. De Rode Duivel wil de absoluut weg bij het gedegradeerde West Bromwich Albion. Ook Besiktas toonde concrete belangstelling, maar hij kiest dus voor Monaco. De Monegasken hebben een akkoord met West Bromwich over een transfersom van 12 miljoen euro.

Update 30/8 - 18:05

Volgens Kristof Terreur van Het Laatste Nieuws tekent Chadli vanavond nog een contract bij Monaco. Wellicht zijn de medische testen dus goed verlopen. Zo spelen er met Youri Tielemans en Nacer Chadli plots twee Rode Duivels bij Monaco.

Update 30/8 - 20:35

De deal met Chadli en Monaco is volledig rond. Dat weet Het Nieuwsblad. "Nacer Chadli speelt de komende drie seizoenen voor het Franse AS Monaco. De Rode Duivel komt over van het naar de Engelse tweede klasse gedegradeerde West Bromwich Albion en kost de Monegasken zo’n twaalf miljoen euro."

Update 31/8 - 23:30

Chadli heeft zijn mooie transfer naar Monaco dus beet, maar hij had ook pakken geld kunnen gaan verdienen in Rusland. Ook Zenit trok aan zijn mouw, maar bij Monaco klopte het plaatje volledig. 

"Ik had al enkele pistes weggevinkt en hield er nog maar twee over. Mijn keuze was echter snel gemaakt. Bij Monaco vond ik alles wat ik wilde. Monaco is een Franse topclub die de laatste seizoenen prachtig voetbal heeft gespeeld. Ook nu willen we weer meedoen voor de titel", aldus Chadli aan La DH.

 

Poll: Vind jij dit een leuke transfer?

TAGS  I  AS Monaco  I  West Bromwich

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024