"Man City was geïnteresseerd, maar ik koos bewust voor Club Brugge"

Woensdag 29 augustus 2018 - 10:30   I  

Club Brugge zat tijdens deze transferperiode niet stil. De Belgische landskampioen rondde een pak transfers af. Al heel vroeg haalde het ene Arnaut Danjuma (21) binnen. De Nederlander met Nigeriaanse roots kwam als een onbekende naar het Jan Breydelstadion, maar maakte al snel naam.

In een gesprek met Sport/Voetbalmagazine legt Danjuma uit waarom hij precies voor Club Brugge koos. Er was immers ook interesse uit de Eredivisie. "Er waren topploegen in Nederland geïnteresseerd, mensen associëren dat gelijk met PSV. Maar ik heb die naam nooit genoemd", klinkt het.

Dat de Nederlandse topclubs geen actie hebben ondernomen, is niet waar. "Die hebben zich gemeld, maar ik heb bewust voor Club Brugge gekozen", benadrukt Danjuma. "Er was ook interesse vanuit Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ik volg mijn gevoel, altijd. Hoe dat precies werkt, kan ik niet uitleggen, maar hier klopte het gewoon."

Manchester City

"Club wilde me écht graag hebben. Ik houd van die aandacht. Toen ik hier kwam, was het meteen duidelijk voor mij. Ten opzichte van alle andere clubs die interesse hadden – ook Manchester City was daarbij – kan ik me hier het beste ontwikkelen."

TAGS  I  Club Brugge  I  Manchester City  I  PSV

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023