'Coucke is woest en eist sancties voor Club Brugge en Standard'

'Coucke is woest en eist sancties voor Club Brugge en Standard'
Woensdag 29 augustus 2018 - 07:36   I   door Redactie

Velen fronsten de wenkbrauwen omdat Mehdi Carcela en Wesley Moraes werden vrijgesproken. Dat was overigens ook het geval bij Ocansey (Moeskroen) en Brogno (Beerschot Wilrijk).

Ognen Vranjes is uiteindelijk wel geschorst, op basis van de beruchte indicatieve straftabel. De verdediger van Anderlecht moet drie speeldagen toekijken vanaf de zijlijn.

Wel, er is nog een mogelijkheid dat ook de vier vrijgesproken spelers alsnog worden geschorst. Het bondsparket kan namelijk nog in evocatie gaan. In dat geval kunnen onder meer Wesley en Carcela toch nog geschorst worden.

Update 29/8 - 7:36

Het laatste woord over de schorsingen van Wesley Moraes en Mehdi Carcela is nog niet gezegd. Beide spelers werden vrijgesproken doordat er fouten werden gemaakt bij het opstarten van de inmiddels beruchte indicatieve tabel.

Toch is de kans reëel dat Wesley, Carcela en ook Ocansey (Eupen) en Brogno (Beerschot Wilrijk) nu alsnog een schorsing krijgen. Volgens Het Laatste Nieuws is Marc Coucke – voorzitter van RSC Anderlecht en de Pro League – allesbehalve blij met het feit dat Vranjes een schorsing dreigt te krijgen en anderen zomaar vrijuit gingen.

Coucke eist sancties voor de spelers van Club Brugge en Standard en de kans is groot dat hij zijn zin krijgt. Zo dreigen Wesley en Carcela alsnog een schorsing te krijgen. Er kan in evocatie gegaan worden en zo zouden de vrijgesproken spelers alsnog gestraft kunnen worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Beerschot-Wilrijk  I  Moeskroen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024