'Anderlecht dreigt plots met peperdure speler opgezadeld te zittenr'

'Anderlecht dreigt plots met peperdure speler opgezadeld te zittenr'
Dinsdag 28 augustus 2018 - 08:40   I  

RSC Anderlecht probeert in de slotfase van deze transferperiode nog enkele overbodige spelers van de hand te doen. Zo moet er nog een oplossing gevonden worden voor Kara Mbodj en Ivan Obradovic.

Daar waar Kara op weg is naar de Franse eersteklasser FC Nantes, wordt het een pak moeilijker om Obradovic elders onder te brengen. De Servische linksachter maakt weinig haast om een nieuwe werkgever te vinden en Anderlecht dreigt met de overbodige én dure speler te blijven zitten.

In een gesprek met La Dernière Heure gaat sportief manager Luc Devroe kort in op de situatie van Obradovic. “Voor hem is er geen interesse”, klinkt het duidelijk bij Devroe. Het is duidelijk dat Obradovic, die totaal niet meer in de plannen van paars-wit past, Marc Coucke en Devroe stilaan frustreert met zijn houding.

Update 27/8 - 8:00

Anderlecht lijkt nu toch een optie gevonden te hebben om Obradovic van de hand te doen. Het Griekse PAOK heeft zich opnieuw gemeld voor de flankspeler en deze keer zou een transfer er wél van komen. "Obradovic stuurde de voorbije weken onder meer Lokeren en PAOK Saloniki wandelen. Maar de Grieken hebben zich nu opnieuw gemeld. De kans dat de linkerverdediger alsnog - op huurbasis - naar PAOK verkast, is reëel." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Update 28:8 - 8:40

Slecht nieuws voor Anderlecht, want een transfer van Ivan Obradovic ligt toch niet meer voor de hand. PAOK zou namelijk liever in zee gaan met Alin Tosca van Betis. Zo dreigt Anderlecht vlak voor het einde van de transferperiode opgezadeld te zitten met een erg dure speler, die amper aan spelen zal toekomen.

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Nantes  I  PAOK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024