Engels maakt nu ook officieel zijn nieuwe club bekend

Engels maakt nu ook officieel zijn nieuwe club bekend
Zondag 19 augustus 2018 - 20:30   I   door Redactie

Björn Engels werd de voorbije dagen aan de Franse promovendus Stade Reims en aan Anderlecht gelinkt. Zoals intussen wel bekend mag de verdediger weg bij Olympiakos, waar hij nog maar een jaar aan de slag is.

Engels zou zijn keuze gemaakt hebben. Er is een akkoord over een transfer naar Reims. Dat meldt de Griekse website FWS. Engels wordt door Reims gehuurd van Olympiakos, met een optie tot definitieve aankoop.

De 23-jarige verdediger verhuisde vorig seizoen voor 7 miljoen euro van Club Brugge naar Olympiakos. Trainer Besnik Hasi, die hem haalde, werd echter al snel ontslagen en Olympiakos kende een zeer moeizaam seizoen. Alle Belgen moesten plots weg.

Anderlecht

Door de verhuis van Engels naar Reims, lijkt Anderlecht al de eieren in de mand van Bubacarr Sanneh te leggen. Een bod van 6 miljoen euro op de Gambiaanse verdediger werd echter eerder afgewezen.

Update 19/8 - 20:30

De transfer van Engels is nu helemaal rond. Engels gaat uiteindelijk, beetje verrassend, aan de slag bij Stade Reims. Een terugkeer naar België is dus van de baan.

Poll: Een goeie keuze van Engels?

TAGS  I  Anderlecht  I  Reims  I  Olympiakos

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024