Transfermarkt LIVE: Witsel en Alderweireld op zucht van toptransfer, Coucke geeft update over Trebel

Transfermarkt LIVE: Witsel en Alderweireld op zucht van toptransfer, Coucke geeft update over Trebel
Zondag 05 augustus 2018 - 23:35   I  

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Toby Alderweireld is bijna een speler van Man United, maar zou wel niet de eerste keuze zijn geweest. Zo weet HLN. Ze zagen liever Harry Maguire of Yerry Mina komen.

*Marc Coucke zag hoe zijn Anderlecht met 5-2 won van zijn ex-club KV Oostende. Bij Anderlecht behoorde Adrien Trebel bij de uitblinkers. De Franse middenvelder zou azen op een transfer, maar volgens Coucke is de kans toch groot dat hij blijft

*Er lijkt dan toch een einde te komen aan het transferverhaal van Axel Witsel. De Rode Duivel was zelf al een tijdje rond met Dortmund, maar zijn Chinese club wilde hem niet laten vertrekken. Nu krijgt Witsel toch zijn zin. Zo weet het Duitse Bild

*Volgens Roemeense media probeert Standard Ianis Hagi (19) binnen te halen. De jonge vleugelaanvaller is de zoon van levende legende Gheorge Hagi.

*Sven Jaecques, algemeen manager bij Antwerp, maakt zich sterk dat Bolat ook na het verstrijken van de transferdeadline nog onder de lat zal staan bij The Great Old.

*Bij Club Brugge droomden ze even van een samenwerking met WK-revelatie Daniel Arzani (19). Ondertussen is het evenwel duidelijk dat de Belgische landskampioen de strijd om de vleugelaanvaller niet gaat winnen.

*Samuel Kalu zet zijn carrière verder bij Bordeaux. Dat maakten de Franse bekend via de officiële kanalen. AA Gent zou 8 miljoen euro verdienen aan de transfer.

*Standard hoopt als vervanger van Guillermo Ochoa de Turk Erçe Kardesler (Altinordu) aantrekken.

*FC Barcelona is van plan om Thomas Vermaelen nog voor het einde van deze mercato te verkopen.

*West Ham United zou zich bij Club Brugge gemeld hebben voor Marvelous Nakamba. De Belgische landskampioen ziet zijn sterkhouder liever niet vertrekken.

*Tottenham zou bereid zijn om Toby Alderweireld te laten gaan voor een bedrag van 67 miljoen euro.

*Bij Anderlecht zoeken ze nog een oplossing voor Obradovic, Teodorczyk, Josué Sa, Kara, Thelin, Najar en Dendoncker.

*Thibaut Courtois zou reeds aan vrienden verklapt hebben dat hij komend seizoen tussen de palen staat bij Real Madrid. Of het ook tot een transfer zal komen, moet nog blijken.

*AA Gent gaat heel binnenkort 8 miljoen euro opstrijken. De transfer van Samuel Kalu naar Girondins de Bordeaux is in kannen en kruiken. De Nigeriaan wacht enkel nog op een werkvergunning om in de Ligue 1 aan de slag te gaan.

*Barcelona-trainer Ernesto Valverde sluit niet uit dat Paul Pogba (Manchester United) de gelederen komt versterken.

*Toby Alderweireld zou op het punt staan om Tottenham Hotspur eerstdaags te verlaten. Hij zou zijn carrière verderzetten bij Manchester United.

*Dedryck Boyata kan dan weer terecht bij Fulham. De Engelse promovendus verkiest de Celtic-verdediger boven Kara Mbodj (Anderlecht).

*AC Milan zou bereid zijn om meer dan 100 miljoen euro neer te tellen voor Sergej Milinkovic-Savic (Lazio).

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024