‘Atlético brengt torenhoog bod uit op zoon van trainer Diego Simeone’

‘Atlético brengt torenhoog bod uit op zoon van trainer Diego Simeone’
Zaterdag 04 augustus 2018 - 17:34   I  

Atlético Madrid haalde tijdens deze transferperiode onder meer al Thomas Lemar naar Spanje, maar de transferhonger van de trainer Diego Simeone is nog steeds niet gestild. Zo heeft de Argentijnse oefenmeester deze keer zijn zinnen gezet op… zijn zoon Giovanni Simeone.

Giovanni Simeone is een 23-jarige aanvaller die momenteel nog onder contract staat bij Serie A-club Fiorentina. Simeone is een vaste waarde bij Fiorentina, dat de Argentijn vorige zomer voor 15 miljoen euro weghaalde bij Genoa. De voorbije twee seizoenen was Simeone achtereenvolgens goed voor twaalf en veertien competitietreffers.

Papa Simeone, al járen trainer bij Atlético Madrid, acht de tijd rijp om zoonlief Geovanni een kans te geven op het allerhoogste niveau. Volgens het Spaanse Sport zou Simeone de directie van Atlético Madrid weten te overtuigen hebben om vol voor zijn zoon te gaan.

40 miljoen

Atlético zou zelfs al een bod van 40 miljoen euro uitgebracht hebben op Giovanni Simeone. Het is nog niet duidelijk of Fiorentina dat bod zal aanvaarden. Diego Simeone ziet in zijn zoon de natuurlijke opvolger van Diego Costa (29).

TAGS  I  Atlético Madrid  I  Fiorentina

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024