‘Anderlecht wil onverwachts uitpakken met terugkeer van oude bekende’

‘Anderlecht wil onverwachts uitpakken met terugkeer van oude bekende’
Vrijdag 03 augustus 2018 - 15:48   I  

Het was deze zomer al een komen en gaan van spelers bij RSC Anderlecht. Marc Coucke en Luc Devroe rondden al de nodige transfers af, maar ook in augustus mag er nog wat beweging verwacht worden op Neerpede.

Volgens Britse media is het immers niet uitgesloten dat Anderlecht in de komende weken onverwachts uitpakt met de terugkeer van een oude bekende. Over het Kanaal menen ze te weten dat paars-wit de definitieve komst van Lazar Markovic nog steeds niet heeft opgegeven.

De Servische vleugelaanvaller heeft geen toekomst meer bij Liverpool, maar heeft tot nader order nog steeds geen nieuwe club gevonden. Olympiakos, Standard, Leganes en Getafe tonen interesse en die clubs zouden dus ook de concurrentie van Anderlecht krijgen.

Leugentje om bestwil van Devroe?

Luc Devroe sprak onlangs nog tegen dat Markovic nog steeds in beeld was bij Anderlecht, maar mogelijk was dat dus een leugentje om bestwil. Achter de schermen zou de paars-witte manager immers nog steeds naar de handtekening van Markovic dingen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  Anderlecht  I  Liverpool  I  Standard  I  Leganes  I  Getafe  I  Olympiakos

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024