Club zet jacht in op duur toptalent: "Freiburg, Fulham en Club willen hem"

Club zet jacht in op duur toptalent:
Woensdag 01 augustus 2018 - 21:50   I  

Club Brugge zal komende weken vooral nog spelers zien vertrekken. Voor de rest lijkt het huiswerk van Vincent Mannaert er grotendeels op te zitten. Al zoeken ze bij Club Brugge altijd wel toptalenten die ooit kunnen schitteren in Jan Breydel.

Een van die toptalenten is Roland Sallai, een 21-jarige Hongaar die vorige week nog schitterde in de voorrondes van de Europa League. Sallai speelt momenteel voor APOEL Nicosia en speelde eerder ook nog voor Palermo. Daar zou hij volgens zijn vader ook interesse hebben opgewekt, waardoor Italiaanse eersteklasser geïnteresseerd zijn in zijn diensten.

Maar zijn vader weet ook dat andere grote ploegen, waaronder Club Brugge hem willen. Dan zal Club wel diep in de geldbuidel moeten tasten, want er circuleren al bedragen tot 4 miljoen euro voor de aanvallende middenvelder, die ook op de flanken uit de voeten kan.

'Club Brugge wil hem ook"

"Ik weet dat er interesse is van Fulham en Freiburg, maar ook dat de Belgische ploeg Club Brugge mijn zoon wil overnemen. Bovendien hengelen ook enkele Italiaanse eersteklassers naar zijn diensten. Het voelt goed voor mij en het vervult me ​​met trots", zei Tibor Sallai volgens Nemzeti Sport.
 

TAGS  I  Club Brugge  I  Freiburg  I  Fulham

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024