Björn Engels keert nu mogelijk tóch terug naar de Jupiler Pro League

Björn Engels keert nu mogelijk tóch terug naar de Jupiler Pro League
Dinsdag 31 juli 2018 - 10:30   I  

Björn Engels (23) is dezer dagen op zoek naar een nieuwe werkgever. Bij de Griekse topclub Olympiakos heeft onze landgenoot geen toekomst meer en ook een transfer naar de Engelse tweedeklasser Brentford is geen optie meer. En dus is een terugkeer naar België opnieuw bespreekbaar.

Engels leek de voorbije dagen op weg naar Brentford, dat enkele miljoenen wilde neertellen voor de ex-verdediger van Club Brugge. Uiteindelijk kwam het niet tot een deal tussen alle betrokken partijen en nu staat Brentford op het punt om met Julian Jeanvier (26) een andere verdediger in huis te halen.

Jeanvier is een oude bekende. Hij speelde in het seizoen 2014-2015 nog op uitleenbasis bij Moeskroen. Nu zou Brentford om en bij de 2 miljoen euro neertellen voor de speler van Reims.

Terugkeer naar België opnieuw een optie

Dat Engels naast een transfer naar Engeland pakt, is zuur voor de Belg. Het is een absolute noodzaak dat Engels snel een nieuwe club vindt, wat bij Olympiakos rekenen ze niet langer op hem.

Eerder deze zomer was Engels nog in beeld bij Club Brugge, Standard en Anderlecht, maar tot een transfer kwam het nooit. Nu lijkt een terugkeer naar België opnieuw een optie.

Poll: Bij welke club zie jij Engels uiteindelijk belanden?

TAGS  I  Olympiakos  I  Brentford  I  Club Brugge  I  Standard  I  Anderlecht  I  Reims

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023