'Björn Engels tekent wellicht eerstdaags bij deze ploeg'

'Björn Engels tekent wellicht eerstdaags bij deze ploeg'
Vrijdag 27 juli 2018 - 12:09   I  

Björn Engels (23) is opnieuw ‘talk of the town’. De Belgische verdediger mag weg bij Olympiakos en werd onmiddellijk in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Zover lijkt het evenwel niet te komen.

Bij Anderlecht maakten ze meteen korte metten met de geruchten. Manager Luc Devroe liet in een gesprek met La Dernière Heure weten dat paars-wit niet van plan is om in te zetten op de komst van Engels. Trainer Hein Vanhaezebrouck zou geen fan zijn van de verdediger. Daar lees je in dit artikel meer over.

En ook Club Brugge, dat een voorkooprecht heeft als Olympiakos een aanbieding van een Belgische club accepteert, lijkt niet te staan springen om Engels opnieuw in de armen te sluiten. Trainer Ivan Leko lijkt tevreden met zijn huidige defensie. Er zal enkel nog een nieuwe centrale verdediger gehaald worden als er iemand vertrekt.

Engeland

Dat alles maakt dat Engels op weg is naar een andere buitenlandse club. De Engelse tweedeklasser Brentford trekt aan de mouw van onze landgenoot. Volgens diverse Britse media is de kans reëel dat Engels eerstdaags een contract zal tekenen bij Brentford – tenzij er nog een andere club op de proppen komt.

Poll: Zou Brentford een goede club zijn voor Engels?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Olympiakos  I  Brentford

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024