Anderlecht krijgt pittige vraagprijs te horen: ‘Hij kost 8 miljoen’

Anderlecht krijgt pittige vraagprijs te horen: ‘Hij kost 8 miljoen’
Donderdag 26 juli 2018 - 23:23   I  

RSC Anderlecht hoopt zich in de laatste maand van deze transferperiode nog te versterken. Luc Devroe speurt de markt af naar een nieuwe centrale verdediger, maar ook een extra aanvaller staat nog op het verlanglijstje van de paars-witte manager.

Volgens Goal zou Anderlecht nog steeds jacht maken op Lazar Markovic (24). De Servische flankaanvaller speelde het voorbije half jaar op huurbasis in het Constant Vanden Stockstadion, maar keerde deze zomer terug naar Liverpool.

Pittige vraagprijs

Op Anfield Road heeft Markovic geen toekomst meer en daarom werkt Liverpool momenteel aan een oplossing voor het ooit zo geprezen talent. Als Anderlecht nog écht voor Markovic wil gaan, dan weet het nu ook hoeveel de speler moet kosten. Goal maakt gewag van een pittige vraagprijs van 8 miljoen euro. Al is er nog marge om te onderhandelen.

Naast Anderlecht zijn ook Leganes, Getafe en Olympiakos geïnteresseerd. Wat Markovic zelf wil, is nog niet duidelijk. Aanvankelijk leek hij niet definitief bij Anderlecht te willen blijven, maar volgens sommige bronnen zou de winger toch niet weigerachtig staan tegenover een transfer naar paars-wit.

Poll: Moet Anderlecht voor Markovic gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Liverpool  I  Olympiakos  I  Getafe  I  Leganes

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024