Meunier doet opmerkelijke uitspraken over onsportieve Mbappé

Meunier doet opmerkelijke uitspraken over onsportieve Mbappé
Vrijdag 13 juli 2018 - 09:12   I  

Kylian Mbappé maakte zich tijdens België-Frankrijk niet bepaald populair bij de supporters van de Rode Duivels. In de slotfase van de halve finale begon de aanvaller van 'Les Bleus' opzichtig tijd te rekken en werkte hij flink op de zenuwen van de Belgen.

Thomas Meunier, die Mbappé goed kent van bij Paris Saint-Germain, gaf gisteren op een persconferentie aan "verrast" te zijn door het gedrag van de de nog steeds maar 19-jarige aanvaller.

"Kylian moet zich niet negatief laten beïnvloeden"

"Ik denk dat de bondscoach hem dat gevraagd moet hebben, want... (maakt zijn zin niet af) Weet je, Kylian zal op termijn wel beseffen dat men jongens als Ronaldo (de Braziliaan, nvdr.) en Zidane nog steeds herinnert vanwege hun talent én hun onberispelijke attitude op het terrein", tekent Het Laatste Nieuws op uit de mond van Meunier.

"Kylian heeft de kwaliteiten om ook zo een legende te worden, daar moet hij eens aan denken en zich niet negatief laten beïnvloeden", besloot de Rode Duivel. Een opmerkelijke raad van Meunier voor één van de sterren van PSG en het Franse voetbal.

Poll: Begreep jij dat Mbappé tijd begon te rekken?

TAGS  I  Meunier  I  Mbappé  I  Frankrijk  I  Rode Duivels  I  PSG

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024