Didier Deschamps komt met update over 'blessure' Mbappé

Didier Deschamps komt met update over 'blessure' Mbappé
Maandag 09 juli 2018 - 18:55   I  

Morgen staan de Rode Duivels alweer voor een bijzonder belangrijke wedstrijd. Veel tijd om na te genieten van de zege tegen Brazilië hebben de Belgen niet gehad. Ze moeten morgen alweer vol aan de bak tegen Frankrijk om een plek in de finale af te dwingen.

Of de Fransen een spelletje spelen of dat er meer aan de hand is weten we niet, maar Frankrijk deed het vandaag op training zonder Mbappé. Althans de eerste vijftien minuten, want nadien moest de pers vertrekken en ging de training verder achter gesloten deuren. Zo weet Sporza. Pavard en Kanté liepen zich bovendien individueel warm. Het lijkt ons sterk dat Fransen het morgen zonder Mbappé zouden moeten redden, al zou het voor de Rode Duivels wel een enorme opsteker zijn.

De Rode Duivels moeten zich geen illusies maken, want iedereen is fit. Dat vertelde Didier Deschamps vandaag op zijn persconferentie. Mbappé bleef enkel uit voorzorg binnen. "Er zijn geen afwezigheden. Sommige spelers zijn vandaag binnengehouden uit voorzorg, maar iedereen is fit."

Poll: Had jij liever tegen een Frankrijk zonder Mbappé gespeeld?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Mbappé  I  Deschamps  I  Frankrijk

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023