'Nacer Chadli neemt alle twijfels omtrent blessure weg'

'Nacer Chadli neemt alle twijfels omtrent blessure weg'
Zondag 08 juli 2018 - 15:50   I  

Nacer Chadli speelde erg goed tegen Brazilië en zorgde voor de nodige balans bij de Rode Duivels. Chadli is defensief iets sterker dan Yannick Carrasco, wiens kwaliteiten toch vooral voorin liggen. De wissel van Martinez loonde dus.

De kans is groot dat Martinez tegen Frankrijk weer op Nacer Chadli zal moeten tellen. Thomas Meunier is er niet bij wegens een schorsing, waardoor Chadli zijn vervanger lijkt te gaan worden. Carrasco krijgt dan een basisplaats op de linkerflank. Tenzij Roberto Martinez nog een konijn uit zijn hoed weet te toveren.

Het enige probleem was dat Nacer Chadli vroegtijdig naar de kant moest komen tegen Brazilië. Er werd dan ook wat gevreesd dat hij de wedstrijd tegen Frankrijk niet zou halen, maar dat lijkt helemaal niet het geval. Chadli trainde gewoon mee met de groep vandaag, waardoor hij wel degelijk fit lijkt voor de belangrijke wedstrijd tegen de Fransen.

Enkele individuele sessies

HLN zag wel dat enkele spelers een individuele sessie hielden, maar dat lijkt eerder uit voorzorg te zijn. "Mertens, Januzaj, Thorgan Hazard, Fellaini, Batshuayi, Tielemans, De Bruyne, Carrasco, Boyata, Dembele, Chadli, Mignolet, Dendoncker, Vermaelen, Courtois en Casteels trainen in groep. Vertonghen en Alderweireld zien we dan weer op loopschoenen. De rest - Kompany, Eden Hazard, Lukaku, de geschorste Meunier en Witsel - houden het bij individuele sessies."

Poll: Begint Chadli in de basis?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Chadli

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024