Onverwachte kritiek op De Bruyne: "Hij moet zijn job doen"

Onverwachte kritiek op De Bruyne:
Vrijdag 06 juli 2018 - 14:21   I  

Vanavond weten we of de Rode Duivels in de running blijven om wereldkampioen te worden. Om de halve finales op het WK in Rusland te bereiken moet onze nationale ploeg eerst wel een lastige klip genaamd Brazilië omzeilen.

Igor De Camargo, de Braziliaanse Belg die eerder in zijn carrière het shirt van de Rode Duivels droeg, geeft ons een kans tegen zijn vaderland. “Aanvallende hebben de Rode Duivels genoeg kwaliteiten. Ze moeten zeker en vast niet te defensief denken”, vertelde De Camargo in Villa Sporza.

Volgens de spits van KV Mechelen moeten vooral de middenvelders op hun best zijn. “Witsel speelt kort voor de defensie, dat weten we. Het enige wat ik zou vragen is dat ook Kevin De Bruyne zijn defensieve taken uitvoert. Hij moet zijn job doen”, klinkt het kritisch bij De Camargo.

"Als De Bruyne goed had gestaan, had Japan geen twee goals gemaakt"

“Tegen Japan was Witsel links, rechts, links en weer rechts. Als De Bruyne in die match goed had gestaan, hadden de Japanners geen twee doelpunten gemaakt. De Bruyne moet tegen Brazilië dus ook in verdedigend opzicht werken en zijn job doen.”

Poll: Vind jij dat De Bruyne goed speelt op dit WK?

TAGS  I  De Camargo  I  De Bruyne  I  Brazilië  I  Japan  I  Rode Duivels

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023

vrijdag 17 maart 2023