Tite verklapt: met dit elftal speelt Brazilië tegen Rode Duivels

Tite verklapt: met dit elftal speelt Brazilië tegen Rode Duivels
Donderdag 05 juli 2018 - 19:16   I  

Vrijdagavond staat de clash tussen Brazilië en België op het programma. Het is nog niet helemaal duidelijk met welke elf de Rode Duivels aan de wedstrijd zullen beginnen, maar bij de tegenstander bestaat er weinig twijfel over.

Bondscoach Tite liet een dag voor het treffen met de Belgen in zijn kaarten kijken. Met Marcelo ziet de Braziliaanse oefenmeester een vaste waarde terugkeren, terwijl Manchester City-speler Fernandinho de geschorste Casemiro moet doen vergeten.

“Marcelo is klaar om terug te keren in de basis. En Fernandinho zal de plaats van de geschorste Casemiro innemen”, noteerde Het Nieuwsblad tijdens de persconferentie van Tite.

Gabriel Jesus krijgt vertrouwen

Meer wijzigingen zal de Braziliaanse bondscoach niet doorvoeren. Zelfs al gaan er in Brazilië stemmen op om Gabriel Jesus uit de ploeg te zetten en Roberto Firmino een kans te geven. 

“Kijk, Firmino is een ander type. Hij zal ook zijn aandeel hebben. Maar ik denk dat voor het spel dat wij willen spelen van bij het begin, Jesus meer geschikt is. Als we op een bepaald moment anders willen spelen, is Firmino wel van nut. Hij verdient het om te spelen.”

Vermoedelijke opstelling Brazilië:

Alisson - Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo - Fernandinho, Paulinho, Coutinho - Willian, Gabriel Jesus, Neymar.

Poll: Moeten de Rode Duivels bang zijn van deze elf spelers?

TAGS  I  Brazilië  I  Tite  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024