‘Anderlecht heeft de komst van Junior Edmilson nog niet opgegeven’

‘Anderlecht heeft de komst van Junior Edmilson nog niet opgegeven’
Woensdag 04 juli 2018 - 10:10   I  

Junior Edmilson (23) ligt tot nader order nog steeds onder contract bij Standard, maar het is nog lang niet duidelijk of de Braziliaanse Belg het aankomende seizoen op Sclessin zal aanvatten. Een transfer wenkt voor de man die in play-off 1 voorbij alles en iedereen flitste.

Op het einde van het vorige seizoen werd Edmilson al een eerste keer in verband gebracht met Anderlecht. Vader Edmilson ging samen met zaakwaarnemer Georges Heylens praten in Neerpede. Het tweetal zat rond de tafel met sportief manager Luc Devroe.

Edmilson senior verkondigde dat het gesprek niet over zijn zoon ging, maar dat spreekt Heylens nu tegen. “Edi had me gebeld. Hij zei dat zijn zoon weg wilde bij Standard en vroeg mij om raad. Ik heb hem gezegd dat hij voorzichtig te werk moest gaan. We hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek op Anderlecht”, aldus Heylens in Sport/Voetbalmagazine.

"Marc Coucke zei me dat Edmilson zeker de moeite waard is"

Nu, enkele maanden later, is een transfer naar Brussel nog steeds niet van de baan. Hein Vanhaezebrouck liet zich onlangs nog ontvallen dat het een mirakel zou zijn mocht Standard Edmilson kunnen houden. Heylens bevestigt dat de interesse van Anderlecht nog steeds levend is: “Marc Coucke zei me dat Edmilson zeker de moeite waard is. Hij zou ook iets kunnen bijbrengen aan Anderlecht, want dit jaar deed hun spel soms pijn aan de ogen. En Anderlecht is ook een betere springplank voor het buitenland dan Standard.”

Na het eerste gesprek tussen vader Edmilson en Devroe is er geen contact meer geweest tussen beide kampen. Maar de mensen die de belangen van Edmilson behartigen gingen wel nog onderhandelen op Neerpede. Anderlecht, een transfer naar een grotere competitie of toch bij Standard blijven? Met de onvorspelbare Edmilson weet je het nooit…

Poll: Denk jij dat Edmilson naar Anderlecht gaat verhuizen?

TAGS  I  Edmilson  I  Standard  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024