Op deze manier wil Martinez het gevaar Neymar neutraliseren

Op deze manier wil Martinez het gevaar Neymar neutraliseren
Woensdag 04 juli 2018 - 10:00   I  

Vrijdagavond kruisen de Rode Duivels de degens met Brazilië. Dé clash op het wereldkampioenschap in Rusland. België is niet op voorhand kansloos, maar moet wel zien dat het Neymar kan afstoppen. Al weet Roberto Martinez al precies hoe hij de aanvaller kan neutraliseren.

De bondscoach is niet van plan om zich in te graven. Integendeel: als het even kan, wil Martinez Neymar achter de Rode Duivels laten aanlopen en niet omgekeerd. De Spanjaard weet dan ook al hoe hij Neymar wil afstoppen.

“Ik zag Meunier anderhalf jaar geleden zijn beste wedstrijd voor PSG spelen. Dat was tegen Neymar, toen nog bij FC Barcelona. Hij overvleugelde die gewoon, bracht nog het doelpunt voor de 4-0 aan."

"Meunier verdedigde toen uitstekend op Neymar"

"Meunier verdedigde in die wedstrijd uitstekend op Neymar. Ik weet het wel, hij zal perfect moeten spelen", voegt Martinez er nog aan toe in Het Nieuwsblad. "De hele groep zal perfect moeten zijn. Maar deze groep is daar klaar voor. De spelers geloven erin. We zullen voor het eerst op dit WK echt vrijuit kunnen spelen.”

Poll: Kan Meunier Neymar afstoppen?

TAGS  I  Martinez  I  Neymar  I  Rode Duivels  I  Brazilië  I  Meunier

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024