‘Barcelona wil ver gaan voor peperdure WK-ganger van 120 miljoen'

‘Barcelona wil ver gaan voor peperdure WK-ganger van 120 miljoen'
Dinsdag 03 juli 2018 - 23:14   I  

FC Barcelona hoopt zich in aanloop naar het nieuwe seizoen nog gericht te versterken. De Spaanse kampioen speurt dezer dagen de markt af en heeft nu zijn oog laten vallen op een peperdure WK-ganger: Sergej Milinkovic-Savic.

De Servische middenvelder, ex-Genk, is aan een opmerkelijke opmars bezig. Milinkovic-Savic imponeerde tijdens het voorbije seizoen al bij Lazio en is ondertussen ook een vaste waarde bij de nationale ploeg geworden.

Op zijn 23ste staat de middenvelder op een kruispunt in zijn loopbaan. Bij Lazio blijven of een grote transfer versieren? Het ziet er steeds meer naar uit dat het dat laatste zal worden. Naast Manchester United en Juventus zou nu ook FC Barcelona zich heel graag met Milinkovic-Savic versterken.

120 miljoen

Barça is zelfs bereid om erg ver te gaan voor Milinkovic-Savic. De Catalaanse grootmacht zou heel wat miljoenen op tafel willen leggen en ook de overbodige Rafinha Alcantara in de deal willen betrekken. Op die manier hoopt Barcelona Lazio over de streep te trekken. Lazio hoopt minstens 120 miljoen euro te vangen voor zijn sterkhouder.

Poll: Denk jij dat Milinkovic-Savic goed genoeg is voor de absolute top?

TAGS  I  Milinkovic-Savic  I  Barcelona  I  Lazio  I  RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024