Matchwinnaar Chadli reageert na ijzersterke invalbeurt

Matchwinnaar Chadli reageert na ijzersterke invalbeurt
Dinsdag 03 juli 2018 - 07:21   I   door Redactie

Nacer Chadli viel uitstekend in tegen Japan. Hij zorgde mee voor de ommekeer en scoorde zelf ook de 3-2. Als signaal kan dat tellen voor de volgende wedstrijd tegen Brazilië.

“We moesten iets veranderen”, aldus Chadli in Het Nieuwsblad. "De trainer bracht mij en Marouane in om duels te winnen, om te vechten. Met onze manier van spelen brachten we de teamspirit terug in de ploeg. En met dat doelpunt van Vertonghen geloofde iedereen er weer in. Ik heb eigenlijk op geen enkel moment getwijfeld, zelfs niet bij 0-2. We hadden nog een halfuur om die scheve situatie recht te trekken.”

"Dit was het beste halfuur uit mijn leven”, zegt hij lachend. “Zo'n groot moment beleven, het hele land gelukkig maken… Iedereen die ik kende - familie en vrienden - zat te kijken. En iedereen is trots. Toen ik scoorde, dacht ik aan mijn familie. Of dit een revanche is op de mensen die aan me twijfelden? Neen. Mensen mogen vinden dat ik niet in de selectie thuishoor. We leven in een democratie. Maar ik heb altijd goed en graag voor mij land gespeeld.”

Poll: Vond jij Chadli ook zo sterk?

TAGS  I  Chadli  I  Rode Duivels

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024