Januzaj: "We lachen er constant mee bij de Rode Duivels"

Januzaj:
Zaterdag 30 juni 2018 - 14:00   I   door Redactie

Adnan Januzaj kwam tijdens de persconferentie nog eens terug op zijn doelpunt. "Of het de mooiste goal uit mijn carrière is, weet ik niet", zei hij. En over de viering van Michy Batshuayi: "We lachen er nog veel mee".

Ondanks het schitterend doelpunt van Januzaj zoog Batshuayi alle aandacht naar zich toe door de bal tegen de paal te trappen en vervolgens terug in zijn gezicht te krijgen. "Ik denk dat hij ook wilde scoren. Hij schoot op de paal maar trof dan toch raak met het hoofd. We bekijken de video nog vaak in het hotel. We lachen er constant mee", vertelde Januzaj.

"Of het de moosite goal uit mijn carrière was?  Hm, moeilijk. Het doelpunt tegen Sunderland was ook mooi. Maar het was alvast een zeer belangrijke goal. Het was vooral niet makkelijk, vanuit die scherpe hoek", citeert HLN de speler van Real Sociedad.

Januzaj spiegelt zich aan Arjen Robben. "Het is een grote speler. Ik heb ook een goede linker waardoor ik goed kan trappen. Maar ik gebruik ook mijn rechtervoet als het nodig is. Maar Robben is zeker een voorbeeld, hij heeft veel kwaliteiten."

Poll: Heb jij de beelden van Batshuayi nog bekeken?

TAGS  I  Januzaj  I  Batshuayi  I  Rode Duivels

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024