Dortmund druipt af en kan geen deal met Chelsea sluiten: “Markt is kapot”

Dortmund druipt af en kan geen deal met Chelsea sluiten: “Markt is kapot”
Maandag 25 juni 2018 - 14:00   I  

Borussia Dortmund is nog steeds op zoek naar dé vervanger van Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese aanvaller vertrok naar Arsenal en Rode Duivel Michy Batshuayi kwam even op huurbasis als vervanger fungeren. Nu keert de spits echter terug naar Chelsea.

De Duitse topclub was dan ook op zoek naar een permanente aanwinst. Alvaro Morata was een naam die helemaal bovenaan stond maar die wordt nu geschrapt. “Ik zou zeggen dat Morata te duur is, zonder dat ik de exacte bedragen ken”, vertelt Technisch Directeur Michael Zorc tegen Bild. “We hebben natuurlijk kandidaten in gedachten. Maar de positie van een echte spits is momenteel het moeilijkst om in te vullen in het Europese voetbal.”

“Daarom hebben we ons ook zo lang verzet tegen het vertrek van Aubameyang, hij was voor ons een garantie voor doelpunten. Ik heb op dit moment het idee dat de transfermarkt, en niet alleen op het gebied van spitsen, het contact met de werkelijkheid een beetje kwijt is geraakt. Er worden enorm hoge prijzen genoemd. Wij moeten voorzichtig handelen en geen gekke dingen doen. Zeker omdat we al spelers in het team hebben die op deze positie kunnen spelen”, aldus de sportbestuurder van Dortmund.

Poll: Vind jij ook dat de transfermarkt kapot is?

TAGS  I  Dortmund  I  Chelsea  I  Batshuayi  I  Morata

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024