‘Martinez spaart 6 Rode Duivels, deze spelers komen in de ploeg tegen Engeland’

‘Martinez spaart 6 Rode Duivels, deze spelers komen in de ploeg tegen Engeland’
Maandag 25 juni 2018 - 07:44   I  

Roberto Martinez wil en zal komende donderdag, in het derde en laatste groepsduel tegen Engeland, geen risico’s nemen. De bondscoach van de Rode Duivels kondigde vlak na de zege tegen Tunesië (5-2) aan dat hij enkele spelers rust zou gunnen. Maar wie komt er dan in het elftal?

Dat Thomas Meunier, Kevin De Bruyne en Jan Vertonghen tegen Engeland niet zullen spelen, lijkt de evidentie zelve. De drie spelers staan op één gele kaart van schorsing. Bij een geel karton in het laatste groepsduel missen ze de achtste finale en dat zou nogal lullig zijn.

Verder is het ook goed mogelijk dat Romelu Lukaku niet speelt. Hij liep een lichte blessure aan de enkel op en wordt wellicht gespaard. En volgens Het Laatste Nieuws worden ook Dries Mertens én Eden Hazard mogelijk nog gespaard tegen de Engelsen.

Basisplaats voor Vermaelen en co

Martinez zou volgens de krant van plan zijn om onder andere Nacer Chadli, Thomas Vermaelen, Marouane Fellaini en Michy Batshuayi in de basis te droppen. Mogelijk komen daar ook nog Thorgan Hazard en/of Youri Tielemans en/of Adnan Januzaj bij.

Poll: Vind jij het een goede zaak om zoveel spelers te laten rusten?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland  I  Martinez

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024