Martinez schept duidelijkheid over speelkansen Vermaelen én Kompany

Martinez schept duidelijkheid over speelkansen Vermaelen én Kompany
Vrijdag 22 juni 2018 - 18:20   I  

Morgen spelen de Rode Duivels hun tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap tegen Tunesië. Engeland had alvast zijn handen vol met het Afrikaans land en ook de Belgen zijn op hun hoede. Bondscoach Roberto Martinez zal knopen moeten doorhakken in verband met zijn basisopstelling en komt nu ook met duidelijkheid over de speelkansen van Thomas Vermaelen én Vincent Kompany.

Thomas Vermaelen werkte intussen donderdag ook al zijn eerste groepstraining in Rusland af met de Rode Duivels. In het basiskamp in Dedovsk waren alle signalen goed. Ook Vincent Kompany trainde donderdag voor het eerst. De verdediger deed wat oefeningen apart met de bal. Toch laat bondscoach Roberto Martinez weten dat zij niet zullen spelen.

“Iedereen moet klaar staan om te spelen. Als we willen winnen, moeten zowel de basisspelers als de bankzitters fit zijn”, wordt Martinez geciteerd door Het Laatste Nieuws. “Tegen Panama heb ik sommige spelers moeten teleurstellen door hen op de bank te plaatsen. Maar iedereen moet klaar zijn voor Tunesië. Enkel Thomas Vermaelen en Vincent Kompany zullen niet spelen, al zijn ze op medisch vlak wel al klaar.”

Poll: Vind jij dit een goede beslissing van Martinez?

TAGS  I  Martinez  I  Vermaelen  I  Kompany  I  WK  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024