Agüero is Sampaoli beu en stormt weg: “Hij kan zeggen wat hij wil!”

Agüero is Sampaoli beu en stormt weg: “Hij kan zeggen wat hij wil!”
Vrijdag 22 juni 2018 - 08:00   I  

Het rommelt bij de Argentijnse nationale ploeg. Messi en consorten gingen gisteren roemloos ten onder tegen Kroatië en gingen na de 3-0 nederlaag met het schaamrood op de wangen naar de kleedkamer. Bondscoach Jorge Sampaoli haalde Sergio Agüero naar de kant voor Gonzalo Higuain en na de wedstrijd werd de frustratie van de aanvaller van Manchester City nog maar eens duidelijk.

Bondscoach Sampaoli sloeg na de match mea culpa. “De bedoeling was om de Kroaten op hun helft onder druk te zetten”, legde Sampaoli uit. “Die speelwijze pakte niet goed uit. Daar ben ik verantwoordelijk voor. Als ik voor een andere tactiek had gekozen, was deze wedstrijd misschien beter verlopen.”

Ook liet de bondscoach weten dat de spelers de tactiek niet goed aanpakten en dat schoot in het verkeerde keelgat bij Sergio Agüero. Toen de Argentijnse aanvaller om een reactie werd gevraagd tijdens een interview met TyC Sports werd Sergio Agüero kwaad. “Hij (bondscoach Sampaoli, nvdr.) kan zeggen wat hij wil!”, waarna de spits wegstormde van het interview.

Ontslag Sampaoli?

Het ziet er naar uit dat de bom is gebarsten bij de Argentijnse nationale ploeg. Messi is een schim van zichzelf en Argentinië staat op het punt om uitgeschakeld te worden. Bondscoach Jorge Sampaoli lijkt dan ook snel op de schopstoel te belanden.

Poll: Denk jij dat Sampaoli ontslagen gaat worden?

TAGS  I  Argentinie  I  Aguero  I  Messi  I  Sampaoli  I  Kroatie

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024