Meunier is hard en legt het grote verschil tussen Martinez en Wilmots bloot

Meunier is hard en legt het grote verschil tussen Martinez en Wilmots bloot
Woensdag 20 juni 2018 - 13:15   I  

Thomas Meunier staat onder Roberto Martinez in de basis. Dat terwijl de Rode Duivel bij zijn club PSG heel het seizoen tweede keuze was achter de 34-jarige Dani Alves. De rechtsback geeft ook zijn duidelijke mening over de bondscoach en deelt ook een steekje uit naar voormalig bondscoach Marc Wilmots.

Meunier vindt de stijl van Martinez zeer goed. Dat terwijl Wilmots de touwtjes niet in handen had.“Als het tijd is om te werken, moet je serieus aan de slag. Daarnaast kan er worden gelachen. Onder Wilmots was het soms wat laks. Soms kan dat te ver gaan en valt de scheiding weg tussen ontspanning en werk.”

Maar Martinez is geen topcoach, vindt Meunier. “Wat is dat, de dag van vandaag, een topcoach? Dan praten we over mensen als Pep Guardiola, José Mourinho, Carlo Ancelotti, Zinédine Zidane,...”, vertelt Meunier tegenover Knack.

“Martínez bevalt mij. Er zal altijd wel op een of ander punt een meningsverschil zijn, maar voor mij heeft hij een profmentaliteit. Er wordt gewezen op plaatsing, op problemen die er kunnen opduiken, alles wordt goed voorbereid”, aldus Martinez.
 

Poll: Vind jij Martinez een goede bondscoach?

TAGS  I  Martinez  I  Wilmots  I  WK  I  Meunier

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024