Messi klopt aan bij Barça: "Haal hem nu, anders trekt hij naar Madrid!"

Messi klopt aan bij Barça:
Donderdag 14 juni 2018 - 14:50   I  

Dat Julen Lopetegui volgend seizoen bij Real Madrid aan de slag gaat, zorgde in Spanje voor héél wat ophef. De ervaren trainer werd zelfs ontheven uit zijn functie als bondscoach van de nationale ploeg, en dat daags voor de start van het WK in Rusland. Eén positief iets is wel dat Lopetegui nu al aan zijn nieuwe opdracht kan beginnen.

Dat heeft ook Lionel Messi door, die dan ook wil dat Barcelona snel in actie schiet. Enkele 'slapende' dossiers moeten nu zo snel mogelijk wakker gemaakt worden. Zo is er het dossier van Thiago Alcantara, de Spaans/Braziliaanse speler van Bayern München.

Barcelona zou de middenvelder graag naar Camp Nou halen en dacht dat het daar rustig de tijd voor kon nemen. Nu Lopetegui trainer geworden is van Real Madrid heeft Barcelona die tijd niet meer. Messi vreest dan ook dat Real Madrid met Thiago zal gaan lopen als Barcelona niet snel in actie komt. Dat weet Don Balon.

Het gaat snel

Het ging de voorbije dagen erg snel met Real Madrid en Lopetegui. Het lijkt er dan ook op dat Lopetegui snel werk zal willen maken van enkele toptransfers. De opvolger van Zidane wil iedere linie versterken met minstens één grote naam. David De Gea (Manchester United), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), José Giménez (Atlético Madrid), Thiago Alcantara en Robert Lewandowski (beiden Bayern München) zijn de vijf spelers die een telefoontje van Lopetegui zelf of voorzitter Perez mogen verwachten.

Poll: Zal Real Madrid zich nu snel versterken?

TAGS  I  Real Madrid  I  Barcelona  I  Messi  I  Thiago  I  Bayern München

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024