'Standard wil koste wat het kost deze topdeal afronden'

'Standard wil koste wat het kost deze topdeal afronden'
Woensdag 13 juni 2018 - 07:38   I  

Met Michel Preud'homme heeft Standard al een nieuwe trainer beet, maar in Luik zitten ze niet stil. 'De Rouches' hopen in de komende dagen en weken nog enkele gerichte versterkingen binnen te halen, maar één topdeal wil Standard koste wat het kost afronden.

Het bestuur doet er immers alles aan om Junior Edmilson nog minstens één jaar op Sclessin te houden. De Braziliaanse Belg flitste tijdens play-off 1 en lokte op die manier de aandacht van nogal wat buitenlandse teams.

Toch wil Standard zijn contract, dat nog doorloopt tot de zomer van 2019, verlengen. "Bij Standard doen ze er alles aan om Junior Edmilson op Sclessin te houden. De interesse in de flankaanvaller is groot, maar de Rouches hebben hem een nieuw en financieel interessant voorstel gedaan", weet Het Laatste Nieuws.

"Daarmee hopen ze Edmilson - momenteel met vakantie in Brazilië - te overtuigen om voor een verlengd verblijf bij de Rouches te kiezen. De speler zelf heeft altijd aangegeven dat hij in de toekomst een stap hogerop wil zetten."

Poll: Zal Edmilson volgend seizoen nog bij Standard spelen?

TAGS  I  Edmilson  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024