Deze drie Rode Duivels laten diepe indruk na op doelpuntenmaker Bryan Ruiz

Deze drie Rode Duivels laten diepe indruk na op doelpuntenmaker Bryan Ruiz
Dinsdag 12 juni 2018 - 09:15   I  

Bryan Ruiz deed ons gisteren even schrikken. Jan Vertonghen kon een bal niet goed verwerken en die viel pardoes voor de voeten van de Costa Ricaan. De ex-speler van AA Gent heeft gouden voeten en dat liet die gisteren nog eens zien met een heerlijke goal.

Nadien namen de Rode Duivels de wedstrijd wel snel terug in handen en het duurde dan ook niet lang voor België de achterstand goed kon maken. Onder leiding van een geniale Eden Hazard en een sterke en scorende Lukaku zette België de scheve situatie in een mum van tijd recht.

Na de wedstrijd was Bryan Ruiz onder de indruk van de Rode Duivels en van drie spelers in het bijzonder. "Het is een fantastische ploeg met heel veel individueel talent. Eden Hazard was outstanding. Het is moeilijk om van zijn klasse te genieten als je zelf de tegenstander bent, maar hij is diegene die ons vandaag heeft genekt. Hij liep zo makkelijk door ons middenveld en onze verdediging en creëerde veel kansen. Lukaku scoorde twee keer en ook De Bruyne was goed", aldus Ruiz volgens Sporza.

"Ze hebben geluk nodig"

De Costa Ricaan denkt dan ook dat de Rode Duivels het ver zullen schoppen, al zullen ze ook wel wat geluk nodig hebben. "Wat de Rode Duivels kunnen in Rusland? Ze kunnen zo ver raken als ze zelf willen. Ze hebben de kwaliteit en de ervaring. Ik ben vrij zeker dat ze bij de laatste 16 zullen zijn, daarna heb je altijd een tikkeltje geluk nodig. De Rode Duivels hebben de kwaliteiten om tot het einde van het toernooi mee te draaien. Ik wens ze het beste."

Poll: Houdt Eden Hazard deze vorm gedurende het hele WK vast?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AA Gent  I  Ruiz  I  Costa Rica

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023