Messi vergeet Ronaldo maar noemt wel twee Belgen bij lijstje WK-sterren

Messi vergeet Ronaldo maar noemt wel twee Belgen bij lijstje WK-sterren
Zondag 10 juni 2018 - 20:15   I  

Lionel Messi is één van de beste voetballers ooit. De Argentijnse superster rijgt het ene record na het andere aan flarden en presteert elk seizoen op een ongelooflijk hoog niveau. Komend WK zullen ook weer alle ogen gericht zijn op de wereldster, die met Argentinië eindelijk een hoofdprijs in de wacht hoopt te slepen.

Maar Argentinië zal met enkele toplanden moeten concurreren, zo weet ook Lionel Messi. De Argentijnse aanvaller schuift België met enkele andere toplanden naar voren als favoriet om het Wereldkampioenschap in Rusland te winnen.

Ook noemt Messi acht spelers naar voren die wel eens het verschil kunnen gaan maken op het WK. Vreemd genoeg zit Cristiano Ronaldo daar niet bij maar wél twee Rode Duivels. “Brazilië heeft Neymar en Coutinho. Spanje heeft Iniesta en Silva. België heeft Hazard en De Bruyne”, is Messi lovend tegenover El Mundo Deportivo.

“Frankrijk heeft Griezmann en Mbappé terwijl Duitsland geen sterren heeft maar wel heel solide zijn”, vervolgt Lionel Messi. “Het tornooi zit vol met zéér goede spelers.” Argentinië zit in de groep des doods en komen Nigeria, Ijsland en Kroatië tegen op het WK.

Poll: Horen De Bruyne en Hazard in dit lijstje thuis?

TAGS  I  Messi  I  De Bruyne  I  Hazard  I  Ronaldo  I  Argentinie  I  Belgie  I  WK

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024