‘Real Madrid pakt uit en legt 150 miljoen euro op tafel’

‘Real Madrid pakt uit en legt 150 miljoen euro op tafel’
Zondag 10 juni 2018 - 18:45   I  

Real Madrid is naarstig op zoek naar versterkingen voor komend seizoen. De Spaanse grootmacht ziet enkele sterkhouders vertrekken en wil de selectie dan ook een flinke kwaliteitsinjectie geven. Real Madrid pakt dan ook meteen uit en legt een bod van 150 miljoen euro neer voor Sergej Milinkovic-Savic.

Het Spaanse AS meldt dat die 150 miljoen euro nog door bonussen met 20 miljoen euro kan stijgen. Real Madrid heeft voor ex-Genk-smaakmaker Milinkovic-Savic ook een contract voor vijf seizoenen klaarliggen met een jaarsalaris van zes miljoen euro. Een ferme stijging tegenover zijn huidig contract bij Lazio Roma.

In het contract van de Servische internationale staat geen afkoopclausule dus Lazio kan de prijs zoveel opdrijven als het wenst. Voorzitter Claudio Lotito liet eerder al weten dat hij een bod van 110 miljoen euro al naar de prullenbak heeft verwezen. “Dus ik weet niet wat hij nu waard is. Ik kan je in ieder geval verzekeren dat honderd miljoen niet voldoende is”, aldus Lotito.

Manchester United

Ook Manchester United zou een belangrijke kandidaat voor Sergej Milinkovic-Savic zijn maar The Red Devils haalden eerder al middenvelder weg bij Shakhtar Donetsk. Zo ziet het er naar uit dat Portugese oefenmeester José Mourinho de piste van Savic definitief heeft laten varen. Nu komt Real Madrid echter op de proppen met een zéér aantrekkelijk bod.

Poll: Is Milinkovic-Savic een goede aankoop voor Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Lazio  I  Milinkovic-Savic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024