'Standard kan ogen niet geloven en krijgt slecht nieuws over Edmilson'

'Standard kan ogen niet geloven en krijgt slecht nieuws over Edmilson'
Zaterdag 09 juni 2018 - 11:10   I  

Junior Edmilson is gegeerd wild op de transfermarkt. Het dribbelwonder van Standard stond eerder al in de belangstelling van rivaal Anderlecht maar kan ook de overstap maken naar de Premier League. Ook in de Serie heeft Edmilson de clubs voor het uitkiezen.

Dat Edmilson deze zomer het hof zou gemaakt worden door enkele ploegen, daar hadden ze in Luik rekening mee gehouden. Maar dat de interesse zo groot is, daar zullen ze in Luik toch met grote ogen naar kijken. Bruno Venanzi en Michel Preud'homme zullen er dan wel alles aan doen om Edmilson in België te houden, maar of dat zal lukken is nog maar de vraag.

La DH weet namelijk dat er heel wat ploegen uit Engeland en Italië zijn die Edmilson willen aantrekken. Dat zijn overigens niet de minste ploegen. Vanuit Engeland hebben Wolverhampton, Fulham en West Ham United zich laten horen. Vanuit de Serie A zijn Fiorentina, Sassuolo en Genoa geïnteresseerd. Een leuke rij geïnteresseerden dus.

Niet te houden

Edmilson zelf heeft volgens de krant ook zijn zinnen gezet op een vertrek. De interesse blijft maar toenemen en als ook de speler wil luisteren naar de aanbiedingen dan zal een extra inspanning van Standard wellicht niet al te veel meer opleveren.
 

Poll: Vertrekt Edmilson?

TAGS  I  Standard  I  Edmilson

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024