AA Gent plots serieus in de penarie: "Dit past echt niet in onze plannen"

AA Gent plots serieus in de penarie:
Dinsdag 05 juni 2018 - 10:30   I  

AA Gent kon het seizoen nog in schoonheid afsluiten door op het veld van Club Brugge een ticket voor Europa te veroveren. Het was de manier om een grijs seizoen toch wat kleur te geven. In Gent kijken ze dan ook al reikhalzend uit naar het volgende seizoen.

Al zal Samuel Gigot niet meer schitteren in de Ghelamco Arena. De verdediger koos voor een Russisch avontuur en daar hadden ze in Gent niet op gerekend. "Het vertrek van Gigot paste helemaal niet in onze plannen", zegt Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws

Gigot zelf is tevreden met zijn transfer. "Het is allemaal héél snel gegaan", vertelt Gigot zelf. "Ik stond op het punt om op vakantie te vertrekken naar Griekenland, maar ik heb dat meteen een paar dagen uitgesteld. Ik heb intussen ook mijn medische tests afgelegd in Italië. Dinsdagochtend kan ik met een gerust hart op reis vertrekken."

Vol aan de bak

AA Gent moet nu dus op zoek naar een vervanger voor Gigot en dat wordt geen eenvoudige opdracht. Ook Stefan Mitrovic vertrekt. De Serviër trekt naar Strasbourg. Voor Mitrovic haalde AA Gent wel al een vervanger, want normaal gezien was Mitrovic al vertrokken naar Frankrijk (Saint-Etienne). Daarom trok AA Gent Sigurd Rosted in de winter al aan.

Poll: Zal Gent Gigot kunnen vervangen?

TAGS  I  AA Gent  I  Mitrovic  I  Gigot

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023

zaterdag 18 maart 2023

vrijdag 17 maart 2023