Door deze Rode Duivel gaat Januzaj mee en blijft Benteke thuis

Door deze Rode Duivel gaat Januzaj mee en blijft Benteke thuis
Dinsdag 05 juni 2018 - 08:15   I  

Januzaj gaat mee en Christian blijft thuis. Dat is wellicht de belangrijkste conclusie die we kunnen nemen nu de finale selectie voor het WK bekend is. Voor Laurent Ciman en Vincent Kompany is het nog even afwachten.

Toch is die keuze voor Adnan Januzaj wel erg verrassend. De speler van Real Sociedad speelde al een hele poos niet voor de Rode Duivels, maar mag nu wel zijn tweede WK meemaken met de Rode Duivels. Pechvogel Christian Benteke mist dan weer voor de tweede keer op een rij een WK.

Volgens Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad gaat Januzaj mee door Marouane Fellaini. De bondscoach denkt dat hij Fellaini als breekijzer kan gebruiken voorin en daardoor is er plaats voor de voetballer Januzaj en mag de sterke spits Benteke het WK vanuit zijn zetel volgen.

Keuze voor de verfijning

"Maar Benteke, die nooit een vlieg kwaad doet, valt er na een slap seizoen bij Crystal Palace definitief naast. Bondscoach Martinez kiest voor de verfijning, want ziet na Romelu Lukaku en Michy Bat­shuayi een rol voor Marouane Fellaini als breekijzer in de spits. Daardoor kwam dat plaatsje voor Januzaj vrij", aldus Vandewalle.

Poll: Snap jij die keuze van Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Januzaj  I  Benteke

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024