Terugkeer in de maak: "Ik start de voorbereiding bij Anderlecht"

Terugkeer in de maak:
Maandag 04 juni 2018 - 09:04   I  

Of het WK in Rusland nu volop aan de gang is of niet: over twee weken begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League alweer. Bij RSC Anderlecht mag trainer Hein Vanhaezebrouck straks heel wat nieuwe namen verwelkomen, en onder hen meer dan waarschijnlijk ook een oude bekende.

Zo is het de bedoeling dat Isaac Kiese Thelin straks meetraint bij paars-wit. “Dat is toch het plan", zegt de Zweedse spits in Het Nieuwsblad. "Ik heb nog een contract bij Anderlecht, dus na het WK start ik daar de voorbereiding. Hopelijk krijg ik eerst wel nog wat vakantie om mijn lichaam voldoende te laten rusten.”

Onder René Weiler trapte Thelin bij Anderlecht geen deuk in een pakje boter, maar bij Waasland-Beveren kon hij zich wél volledig doorzetten. De Zweedse targetman was tijdens het voorbije seizoen goed voor negentien competitietreffers en krijgt binnenkort dus een kans om zich te bewijzen aan Hein Vanhaezebrouck en zijn technische staf.

Transfer?

Of loopt het toch nog anders? Het Zweedse Expressen schat de kans dat Thelin komende zomer alsnog andere oorden opzoekt op 50%. Zo zouden verschillende Engelse ploegen de aanvaller in het vizier hebben. Afwachten waar de spits volgend seizoen speelt...

Poll: Is Thelin goed genoeg voor Anderlecht?

TAGS  I  Kiese Thelin  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  Premier League

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024