Update: Liverpool krijgt verrassende transferwending te horen

Update: Liverpool krijgt verrassende transferwending te horen
Zondag 03 juni 2018 - 20:15   I  

Liverpool verloor de Champions League-finale van Real Madrid maar wil komend seizoen ook weer meedoen voor de titel in de Premier League. Dit seizoen ging die overduidelijk en terecht naar Manchester City. The Reds haalden al Fabinho voor 45 miljoen op bij AS Monaco, pikte Naby Keita op bij RB Leipzig en nu zal de transfer van Nabil Fékir komende dagen ook gefinaliseerd worden. Update: De zaakwaarnemer van Fékir ontkracht dit echter en zorgt voor een verrassende transferwending.

Liverpool had al een waanzinnige aanval maar daar komt nu dus nog een sterspeler bij. Nabil Fékir was afgelopen seizoen dé man bij Olympique Lyon die op de slotspeeldag in Frankrijk nog Champions League-voetbal kon afdwingen.

Eurosport en Canal+ melden dat Fékir komende dagen medische testen zal afleggen als alles goed gaat. Met de transfer zou zo’n zestig tot zeventig miljoen gemoeid zijn. Eerder haalde het al Fabinho van AS Monaco en ook Naby Keita is een inkomende transfer die eerder al bekend was gemaakt.

Update: Zaakwaarnemer Fékir ontkent

Het zag er naar uit dat de derde toptransfer voor Liverpool in kannen en kruiken zat, echter wordt dat nieuws ontkracht door de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder. “Ik heb Marseille dit weekeinde niet verlaten, ben bij mijn familie. Laat ik duidelijk zijn: we gaan pas met Nabil naar Liverpool als er een akkoord ligt met Olympique Lyon en Jean-Michel Aulas groen licht heeft gegeven. Liverpool heeft interesse, maar er is niets rond en andere clubs zouden zich kunnen mengen. De transferperiode zal lang duren", aldus Jean-Pierre Bernès

Poll: Is Fékir een goede aankoop van Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I  Fabinho  I  Keita  I  Fekir  I  Lyon  I  Klopp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024