Dit is Zidane van plan na zijn grote successen bij Real Madrid

Dit is Zidane van plan na zijn grote successen bij Real Madrid
Zaterdag 02 juni 2018 - 20:15   I  

Zinédine Zidane vertrekt uit het Bernabeu. De Franse succescoach pakte drie opeenvolgende Champions-League-titels met Real Madrid maar heeft afscheid genomen van de Koninklijke. De Franse nationale ploeg wordt veelvuldig genoemd als volgende uitdaging van de oefenmeester.

Huidig bondscoach Didier Deschamps heeft echter nog een contract tot 2020 bij Les Bleus. “Ik heb de sleutels niet in handen, dat is mijn voorzitter. Ik weet niet wat Zidane wil doen. Ik denk dat hij nu even wil genieten van rust en van zijn familie en geliefden. Ooit zal hij Frans bondscoach zijn, dat lijkt me logisch. We zien wel wanneer”, liet Deschamps weten op een persconferentie voor de oefeninterland tegen Italië in Nice.

“Al mijn energie is gefocust op dit toernooi. Ik stel me nu niet de vraag wat er na de Wereldbeker zal gebeuren.” De bondscoach van de Franse nationale ploeg denkt echter nog niet teveel vooruit en is zeker niet bezig met een eventuele wereldtitel in Rusland. “Daar denk ik niet aan. Het maakt niet uit. Ik droom niet, ik probeer gewoon overal het beste van te maken”, aldus Deschamps.

Poll: Moet Zidane bondscoach van de Franse nationale ploeg worden?

TAGS  I  Deschamps  I  Zidane  I  Real Madrid

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023